hoe is de wereld van een welpje

de welp


De leeuw is een dier. Het behoort tot de roofdieren. De leeuw is een van de grootste katachtige dieren. De leeuw is de koning van de dieren. Het is een krachtig dier. Een leeuw kwam in veel meer plekken op de aarde voor maar tegenwoordig nog maar in bepaalde delen van Afrika en in een klein stukje van India. Leeuwen zijn dieren die veel op jacht gaan. De vrouwtjes doen het meeste werk bij de jacht.De leeuw is een dier. Het behoort tot de roofdieren. De leeuw is een van de grootste katachtige dieren. De leeuw is de koning van de dieren. Het is een krachtig dier. Een leeuw kwam in veel meer plekken op de aarde voor maar tegenwoordig nog maar in bepaalde delen van Afrika en in een klein stukje van India. Leeuwen zijn dieren die veel op jacht gaan. De vrouwtjes doen het meeste werk bij de jacht. Leeuwen leven in groepsverband en leeuwinnen gaan dan ook vaak samen op jacht. Als dieren leven in groepsverband leven deze dieren in troepen. Een leeuw kan tussen de 10 en 15 jaar leven als het in het wild leeft. Wanneer een leeuw in bijvoorbeeld een dierentuin leeft en goed wordt verzorgd, kan het langer leven. Leeuwen kunnen erg hard brullen. Leeuwen leven in groepsverband en leeuwinnen gaan dan ook vaak samen op jacht. Als dieren leven in groepsverband leven deze dieren in troepen. Wanneer een leeuw in bijvoorbeeld een dierentuin leeft en goed wordt verzorgd, kan het langer leven. Leeuwen kunnen erg hard brullen.De leeuw is een dier.

. Het behoort tot de roofdieren. De leeuw is een van de grootste katachtige dieren. De leeuw is de koning van de dieren. Het is een krachtig dier. Een leeuw kwam in veel meer plekken op de aarde voor maar tegenwoordig nog maar in bepaalde delen van Afrika en in een klein stukje van India. Leeuwen zijn dieren die veel op jacht gaan. De vrouwtjes doen het meeste werk bij de jacht. Leeuwen leven in groepsverband en leeuwinnen gaan dan ook vaak samen op jacht. Als dieren leven in groepsverband leven deze dieren in troepen. Een leeuw kan tussen de 10 en 15 jaar leven als het in het wild leeft. Wanneer een leeuw in bijvoorbeeld een dierentuin leeft en goed wordt verzorgd, kan het langer leven. Leeuwen kunnen erg hard brullen.De leeuw is een dier. Het behoort tot de roofdieren. De leeuw is een van de grootste katachtige dieren. De leeuw is de koning van de dieren. Het is een krachtig dier. Een leeuw kwam in veel meer plekken op de aarde voor maar tegenwoordig nog maar in bepaalde delen van Afrika en in een klein stukje van India. Leeuwen zijn dieren die veel op jacht gaan. De vrouwtjes doen het meeste werk bij de jacht. Leeuwen leven in groepsverband en leeuwinnen gaan dan ook vaak samen op jacht. Als dieren leven in groepsverband leven deze dieren in troepen. Een leeuw kan tussen de 10 en 15 jaar leven als het in het wild leeft. Wanneer een leeuw in bijvoorbeeld een dierentuin leeft en goed wordt verzorgd, kan het langer leven. Leeuwen kunnen erg hard brullen.
De leeuw is een dier. Het behoort tot de roofdieren. De leeuw is een van de grootste katachtige dieren. De leeuw is de koning van de dieren. Het is een krachtig dier. Een leeuw kwam in veel meer plekken op de aarde voor maar tegenwoordig nog maar in bepaalde delen van Afrika en in een klein stukje van India. Leeuwen zijn dieren die veel op jacht gaan. De vrouwtjes doen het meeste werk bij de jacht. Leeuwen leven in groepsverband en leeuwinnen gaan dan ook vaak samen op jacht. Als dieren leven in groepsverband leven deze dieren in troepen. Een leeuw kan tussen de 10 en 15 jaar leven als het in het wild leeft. Wanneer een leeuw in bijvoorbeeld een dierentuin leeft en goed wordt verzorgd, kan het langer leven. Leeuwen kunnen erg hard brullen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

blog : Merina

blog Hidde schults